'Till the break of dawn

Åh helgen är nu över. Det var en supertrevligt lördag med julia först i stan och sedan hemma hos hennes kompis nora. Kom hem till Julis vid halv fyra skulle jag vilja säga och satt sedan uppe i en timma på hennes balkong med té och filosoferade i livets djupa tankar. Älskar dig gumman <3

Söndagen var mindre händelserik, åkte hem vid två-tre och städade och plockade lite på rummet (måste rensa garderoben -seriously överfull) på kvällen bakades det äppelkaka och peter kom över och kollade film. Nu är skolan slut för dagen och jag har väl inget speciellt för mig -UNDERBART. Ska fixa lite med bloggdesignen sen hehe.

Imorgon: Presentation på affärskommunikation engelskan, gymma på håltimmen, träffa Fina och fräscha på sommarlooken (hehe) Chill!

Pussaaaaaar


Finfina <3


jag var bara tvungen. tack för allt. evig kärlek

känn inte att jag är BESATT eller så. eh. 

If this town is just an apple, then let me take a bite

Åh fick plötsligt en sån där "uschvadmycketjagmåstegöraochupplevainnanjagdör"-känsla. Livet blir INTE roligt av det säger jag bara. Press stress och press och stress. Vad händer med "chilla, ta allt som det kommer och skit i andra?" Som ikväll tex - de flesta i klassen ska på partyparty och själv sitter jag här och är barnvakt. Man kan ju inte göra mycket åt saken (jag förmodar att barnens föräldrar inte blir speciellt överförtjusta om de kommer hem och finner en lapp på bordet där det står "var tvungen att gå ut för jag kan inte sitta still. två av barnen saknas och det andra ligger visst i ugnen. jag kommer över och hämtar pengarna imorgon") -eller? Åh i sådana här stunder vill man bara ha en liten becca som är så bra på att trösta en. Det kommer fler tillfällen får man väl tänka I guess... men ni förstår känslan. SKA KOLLA SIMPSONS NU OCH INTE KOLLA PÅ ALLAS PARTYBILDER PÅ FACEBOOK.

vänner som aldrig sviker är de bästa. älskar dig gumman <3

I ain't missing you at all

FREDAAAAAAAAAAAAAAG! PARTY! WIHO! ÄNTLIIGEN FESTA FESTA FEEESTAA!!!!! *gör fjortisposer* ÅH JAG MÅSTE VARA NÅGON ANNAN ÄN DEN JAG ÄR ANNARS TYCKER INGEN OM MIG BLÄÄÄÄÄ

Nej jag sitter barnvakt ikväll jag, jadå. Hade en lektion idag sedan bar det av till Karlberg vid ett-tiden där vi skulle nolla våra kära ettor. och jag säger bara HEJ MILITÄRER som låg och chillade på gräsmattan intill hinderbanan. måste gå lumpen alltså... *humpar stolen* Nollningen var rolig men kunde tyvärr inte stanna speciellt länge eftersom jag skulle sitta barnvakt. Det är jättemysigt, har varit otroligt kreativ och gömt kinderägg och gjort skattkartor ("jag förstår inte vad du har skrivit eleonor" "men nej nej lilla du det där är inte en bokstav det är ett bord!" "gud vilket fult bord") Känns TOPPEN!

IMORGON ska jag träffa älskade julis om inte hon dött i ett sexmaraton *I SAY NOOOTHING* och på söndag ska jag träffa lilla Issa SAMT övningsköra. Peppelipeppelli. SO LONG!

måste sluta säga detta men *humpa humpa HUMPA*

Don't bring flowers after I'm dead

Oh la la la la vilken jävla dag. Som jag nämnde tidigare skulle vi alltså ha ett så kallat "coopertest" på gympan - springa 2.6 km på tid och sedan mäta puls. Denna sekvens ska sedan upprepas om sex veckor för att se om en förbättring skett. Under tiden ska vi föra en träningsdagbok och träna minst tre gånger i veckan.

Låt mig bara tillägga att när tiden för gymnastiklektionen kom SPÖREGNAR det ute. Och jag har små shorts och en t-shirt att springa i. Och kiki (gymnastiklärare) var INTE nådig och lät oss springa ändå. Och vi sprang. Jag önskar att jag hade haft en kamera med mig för ni skulle ha sett den sorgliga varelsen som jag resulterade i efter denna upplevelse. Mitt NYTVÄTTADE NYPLATTADE SKINANDE *host* hår slutade upp i två hopplöst hängande testar. Mascaran föll av fransarna och lade sig i ett perfekt tjockt lite rinnande lager under ögonen och vi ska inte ens tala om våtheten av mina skor. Jag gick i strumplästerna tillbaka till skolan. Och jag var HELT GENOMBLÖT. HELT. Tro mig, bilden skulle åkt rakt in på hopplösast.se. Tack och lov var jag inte den enda.

Så efter denna hemska upplevelse gick alla i klassen genom resten av dagen i en slags trans. Har seriöst ingen minne om vad som hänt. Förutom att jag var extremt trött. Nu - förbereda engelskalektionen nästa vecka, träna på glosorna till affärskommunikation engelska SAMT skriva om det egna företaget. Men ikväll ikväll ikväll - final final final av "The Bachelorette" följt av "´True Blood" 22:00 <3<3<3. TÄNK POSITIVT!



*humpa humpa humpa*

It's just a bump in the road

Snuvig. Trött. Ont i ryggen. ...Det är sommar om 326 dagar! *försöker strypa mig med skärpet*

Dagen idag var väldigt bra, skolan gick snabbt och sen åkte jag med Peter till vby och shoppade. Jag alltså. Inte han. Eller? *vita t-shirts VITA T-SHIRTS!* Köpte en jättefin tröja från gina tricot samt ett diadem. Supersött! Ska lägga upp bilderna sedan så att alla mina läsare kan se vilken bra stil jag har och så kanske jag blir BLOGGKÄNDIS! *ler stort* Nej. nu hoppas jag att ni förstod att jag inte var allvarlig. ehehehhehehe. eller? Åh jag är trött. Imorgon: Coopertest på gympan. 2.6 km det snabbaste man kan. *fick plötsligt svininfluensan*

C YA

 

Mama haven't you heard?

Åh blev så deppig av att läsa senaste inlägget så jag slänger in lite kläder som vill inshoppas till hösten.. PENGAR IMORGON!!!







I want to break free

Haft en ovanligt tung dag. Orkar inte gå in på detaljer men gud vad jag är slut. Vaknade 25 minuter innan skolan började så min underbara pappa fick skjutsa mig de tre minuterna till skolan. Dagordning: matte, historia, gympa, lunch, engelska, mentorstid (varför finns det?) SAMT företagsekonomiB. Nu ska jag räkna lite matte, göra engelska och sen försöka få mitt huvud att sluta snurra. Skulle behöva en bra film, chokladbollar, te och Julia <3

Tack alla som finns där för mig.

  
Efter pluggningen blir det lite av de här filurerna

Hold on and reach for the sun

Back on track nu då. Vaknade tio, chillade galet till tjugo över elva då marresarren kom över, gick en snabb prommis med hannes (HUND) och träffade sedan Emelien vid islands tjugo i tolv. Samling tolv, EXTREMT stel presenatation för alla nya i klassen som gick ut på att alla reste sig upp och lite osäkert mumlade sitt namn. VEMS IDÈ VAR DETTA!?

Hur som helst jätteroligt att se alla igen, och trevligt med lite nya ansikten. Efter en lite halvt misslyckad "tipsprommenad" i skolan (VARFÖR!?) fick vi äntligen gå. När jag äntligen lyckats klura ut vilka individuella val jag skulle ha denna termmin samt vilka block dessa var i (Organisation och ledarskap, Affärskomunikation engelska - vaaaaaaaaaaaad har jag gett mig in på???) sprang jag hem och lite senare kom Issa. Kvällen ägnades åt pimpad kladdkakebakning, te och fika på altanen med djupa konversationer. Efter middagen såg jag och Peter chocolat och åt choklad. Det var trevligt.

Nu är det fredag, börjar med Affärskommunikation, eller var det organisation och ledarskap? Detta följs av Engelska SAMT naturkunskap B, sedan SLUT 14.15.

Och tagga tagga tagga för imorgon är det kräftis! Måste planera. HERRE.

XoXo, Elli                
                      
               Kladdkakan - med hasselnötter och VIT choklad                    Söta Issa                                                    

Across the night time

Skola imorgon då. Satte mobilen på rigning 07:00 bara för att se hur det skulle kännas. Det var hemskt. Somnade om och vaknade 10.30. Höhö.

Gårdagen var hur som helst mysig, spakväll i jacuzzin med marre och fia och sen träffade vi Peter och såg färdigt på Peter Gren och den flammande bögen. DEN FILMEN MÅSTE JU ALLA HA SETT!?

Idag har jag varit otroligt produktiv måste jag bara säga, städadet köket och nedervåningen och nu har jag äntligen fått mina pengar för att städa hela huset :D (tog typ fyra dagar men ÄH) Sedan har jag cycklat till vby och köpt almanacka och pärm SAMT den extremt omtalade hårinpackningen från Australien - Aussie (passa på att köpa nu, 99:- på kicks) Den luktar himmelskt och är helt otroligt underbar så jag var helt enkelt tvungen. Finns för färgat, skadat och långt hår. Ska även införskaffa shampoo och balsam när ekonomin tillåter!

Nu blir det chilla och förbereda inför morgondagen (12:00) och walka med marre. 

  
XoxO Elli 

There's nothing you can do that can't be done

åååh jag har precis städat hela övervåningen i extrem detalj. Seriöst, har hållt på sedan halv två och blev klar nu. Är glad att jag får pengar.. Ska promma med Sofia snart, men i väntans tid måste jag få ägna mig åt en sådan här rolig sak. (Ja julia, jag snodde den från din blogg)

Orkar ni läsa allt?
Lovar du att vara ärlig?
Ska försöka
Du heter: Eleonor
Smeknamn: Ellis, Elli, Ellson
Låt som när du är ledsen sörjer till? Ron Pope - A Drop In The Ocean, Titanic Soundtrack - Rose's Theme

Beroende av: Köpa filmer
Vem behöver du mest just nu: Heath Ledger...?
Vad tror folk om dig? Att jag har galen humor
Stämmer det? är det en fråga?
Vad får du oftast komplimanger för? Min rumpa
Vad säger du för att imponera på någon? Att jag är mästare på att spela tvspel
Hur imponerar man på dig? med självförtroende och en vacker sångröst
Brukar du skratta för dig själv? JAG!? jag skulle aldrig.... *hostattack*
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ikväll kommer jag :) men vi kanske kan ses i veckan? <3"
Var bor du? Stockholm
Trivs du där: OM jag gör
Äger du några converse: har tappat träkningen
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: enligt brommastandard?
Har du haft sex idag: Ja. med dammtrasan
Nästa mål i ditt liv: Spara pengar till LA/ Berlin
Hur svarar du i mobilen: mobilen? "hallååååå?"
Vem ringde du senast? Julis <3
Antal timmar sömn inatt: åtta?
Sov du ensam: Aldrig
Brukar du komma i tid: ALWAYS
När mår du bra: När jag är med mina vänner på äventyr
När blev du fotad senast: Ingen aning
Vanligaste färg på dina kläder: Osäker
Vad tycker du om fötter: Fötter. Helt okej så länge de är rena och mjuka
Vad saknar du: sushi
Favorit dryck på morgonen: Cheesecaketé
Rakar du benen: Jappjappjapp
När brukar du oftast gå och lägga dig: Skulle säga runt 22:00 på vardagar och 00:00 - 4:00 på helger
Är du blyg? Ibland
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Been there
Har du spytt offentligt: Nepp
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex. Och åka skateboard
Är du nöjd med ditt liv: Jaman
Är du bortskämd: NEJ. JA. tyvärr.
Vad gör du i morgon: Ödet får bestämma
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Vill inte veta
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Jag vet. Han den där vadhetere nu... Hugh Hefner?
Vad längtar du till? LA
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaaa
En speciell dag du minns: Första dagen på språkresan 2008
Hur gammal är du: 17, 18 om FEM MÅNADER
Tycker du om någon just nu: Min Ipod och  jag kommer bra överrens
Om fem månader: ÄR JAG 18 18 18 18 18 18 18
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Julia, Marre, Becca
Har du sovit i din egna säng inatt: nej under den
Vad ska du göra ikväll: Träffa fia och kanske Julia
Är det okej att gråta: Det är nyttigt
När grät du senast: för tre dagar sedan när jag fick höra att min syssling dött
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara till studier. eller vänta, var det tråkigt nu?
Har du piercing: Sex i öronen, naveln
Vill du gifta dig: En gång
Vill du ha barn: Två pojkar, en flicka
Solar du ofta: Sol?
Gillar du att dansa: THRILLERDANSEN *får spasmer i nacken* Jag säger bara - den är farlig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Ben & Jerry's Half Baked
Tror du på ett liv efter döden: Man kan hoppas
Vad äter du helst när du ser på film: Chips och dip
Bor dina föräldrar tillsammans: Jaman
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja..
Hur ofta tränar/motionerar du: Tre gånger i veckan
Senaste låt du hörde: Mr. Tambourine man - Bob Dylan
Vad gör du på helgerna: allt man inte kan göra på vardagar

Tre-saker-testet

Tre saker som finns på mitt skrivbord: spegel, ipod, lampa
Tre saker jag vill göra innan jag dör: hitta en fyrklöver, hoppa fallskärm, bestiga mounteverest (inte hela)
Tre saker jag kan: sjunga, vika tungan i tre delar, gå ner i spagat
Tre saker jag inte kan: dricka en öl under 5 minuter, cyckla på en enhjuling, göra en volt
Tre låtar jag tycker att du ska lyssna på: Human Nature - Michael Jackson, Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle, Clean up your eyes - The Dykeenies
Tre saker jag skulle vilja lära mig: busvissla, franska, hacka en dator
Tre favoriträtter: Sushi, Jordärtskockssoppa, Surkol

GRATTIS! Du läste allt :-D


16.08.09

Tja tja bloggeeeenn! NEJ. SKOJA. Usch.

Haha jag är förstörd. - Varför!? undrar ni säkert då med spänning. eh. Jo, det är nämligen så att igår. var. jag och. marre. *sväljer* PÅ THE VOICE. Och. Seröst jag orkar inte, vad är grejen med alla små fjortisar som springer runt och tror att de äger världen? Jag menar, fortfarande? Var inte detta något som var THE THING under typ.. 2004? *försöker ge mig an världsliga i-landsproblem* Under ett av de många tillfällen vi försökte ta oss fram i denna foundationdräkta, parfymstinkande hårgelémassa kommenterade jag lite lättsamt att "jaa så fort man ska komma fram i sådanna här köer så är det alltid någon som knuffar på bakifrån" - för det stämmer ju eller hur? Och i samma stund som mina läppar slutat röra sig så kastar sig tjejen bakom mig (för blond, för mycket smink, för korta kläder etc.) på mig och säger med kaxig (och låt mig understryka kaxig) röst "ja det stämmer ju jävligt mycket" blicken var iskall. musklerna spända. Hon var redo att när som helst ta upp idominen ur fickan och täppa igen mitt luftväg

Jag mumlade något om att det inte var så jag menade och flydde fältet. Starkt.
Efter en stunds runtknuffandes och ditflängandes så gav vi upp och gick och fikade på vårt favoritställe (lova att ni provar Café 60's Moccachino)

Ännu lite senare träffade vi Peter och kollade film hemma hos mig, väldigt trevligt. Nu är jag sjuk och trött och mäste pallra mig iväg till b för att införskaffa hemligheter.  XOXO, ELli

           

                                               Sötaste lillkusinen         Mystisk raggarbiltillställning

Tell 'em that it's human nature

LÖRDAG. SISTA. LÖRDAGEN. INNAN. SKOLAAAAAN. *skär mig med tangentbordet*

Nej nu ska vi inte vara så. Plenty of time left to enjoy! Efter att ha varit i vby med Fia igår träffade jag Marre som äntligen kommit hem från polackernas land (polen. som gränsar till tysk..öst..frank?.. *ger upp framtiden som geografilärare*)Hur som helst vi tog en frisk promenad runt bromma i regnet. Sedan efter middagen åkte vi in till stan där vi mötte upp natta och en full kines (vad är grejen med det egentligen?) Kinesen ramlade iväg någonstans och vi begav vi oss till Kungsan där det pågick en DJ-tävling. Härligt drag med massor av fjortisar - vi kände oss som hemma helt enkelt.

Efter ett tag gav vi hur som helst upp och vandrade till Café 60 där kvällen avslutades med en varm chailatte och för mycket cigg. Mys!

Idag, om någon timme, ska jag med familjen till gamla landstället och hälsa på morbror med familj. Ikväll blir det THE VOICE - yeah! eller?



Lite halvsuddig bild på Natta och Marre

14.08.09

Har sovit DÅLIGT. Första gången mobilens GÄLLA vibrationssignal ljöd var 01:03 då Julia (som fyi befann sig i bromma med P) svarade på ett sms som skickades för två timmar sedan. ÄLSKLING. Sen var det en (jag skulle vilja säga något berusad) vetter som hörde av sig. Notera att detta var vid halv tre-snåret. TRÖTTHET.

Trots detta bestämde jag mig för att cyckla till gymmet och tränade där i en timme. Sen Åkte jag och Fiafjutten till vby och åt lunch. Hälrigt. Önskar att jag inte var totalt pank *borstar bort spindelnätet som växer i plånboken*  för både H&M, TopShop och Mango har fått in superfina höstkollektioner. Men som sagt, penagr peagrn ngpengar (Pengar)... Hade dock råd med en ansiktsmask från H&M (Mudmask - 19.50 :-) och ett superfint lila nagellack från Depend (19.50:-) men där tog det stopp.

Sitter nu och funderar på hur denna sommarens sista helg ska spenderas. Fest? Familjeumgänge? SOVA? Får se vart vinden för mig. *somar på tangentbordet*

XOXO, elliiiiii


Fina Fia

13.08.09

Ja, då var man åter igen vid den där punkten då mamma säger "Gumman, nu är det dags att vända på dygnet för snart börjar skolan" Det är konstigt för varje år känns det lika överraskande, blev det inte nyss sommar liksom?

Extremt deppig rubrik, i know, men kände att jag var tvungen att möta det hela. Nu ska jag inte säga att jag ABSOLUT inte vill tillbaka till skolan - blackebergs gymnasium är en underbar skola - men det känns som att alla storslagna sommarplaner inte riktigt hann uppfyllas och att tiden bara rann iväg. Eller? *panik*

Hur som helst. Igår åkte jag  och Julis ut till kära landet för att komma iväg (fly undan?) från storstadslivets hetsigheter och allmänna problem... Det var absolut lyckat, dagen spenderades på cyckel till Simpnäs *Aj bakdel* där det fikades och handlades och kvällen tillägnades middag, film, stjärnskådning och intensiv studering av Heath Ledger i "A Knight's Tale" Rawr.. Vi är lite besvikna över att Göran inte kom över och erbjöd sig att demonstrera sin bara överkropp. *GÖRAN!? Var du en flitig läsare av min blogg!?* *ber en bön att julia läser detta*

GUD. Är trött. Ska nu plantera mig framför TV:n och njuta av lugnet. Ahhhh


Du gör mig glad

11.08.09

Åh vilken fullspäckad dag! Träffade först Jenny, Henrik och Stoffe för en lunch inne på söder 12.15 - jättemysigt - hann även gå in en snabbis på Swahili Bobs för att fråga lite om tattuering som enligt planen ska införskaffas någon gång i Januari. Spännande! Klockan 15.00 träffade jag Fia för att bege oss till gymmet (seriöst, har INTE varit aktiv på det området denna sommar) Härligt att träffas och catcha up på alla nyheter. Sedan blev det stressigt på riktigt, efter gymmet sprang jag i regnet till vällingbys biograf för att möta Peter och hämta ut biljetter till "Transformers - De besegrades hämnd" (skratta inte, den var sjukt bra. *får akut hostattack*) vi hade bokstavligt talat en timme på oss, och innan detta skulle jag hem, duscha, byta om och sedan skulle vi resa de 25 minuterna till hötorget och Rigoletto. Det var verkligen inte roligt. Men vi hann, och sedan avslutade jag kvällen med att hyra "House of Voices" (kan rekomenderas för er som långsamt vill möta en plågsam psykisk nedbrytning)  med Becca. Tagga! 


 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0