I SAY JESUS

trött, äcklig, dimmig, groggy, bakis, hungrig, illamående OCH SÅ JÄVLA GLAD! gårdagen var sjukt lyckad, det var länge sedan jag hade så roligt! Calle kom hem till oss vid två, åkte och handlade, städade och donade, lagade två kg köttfärs till tacos och stressduschade och byta om snabbt snabbt. skruva ihop barbord också. puh. men fan vad snyggt det blev! stort (för mitt hus) dansgolv i vardasgrummet och soffan i loungen blev perfa!

Först bjöd vi på en liten middag för di närmsta och skålade in kvällen med ett glas champagne när alla var på plats. sedan fortflöt en mycket trevlig middag, tal (till calle endast!?) och efterrätt med jag har aldrig, som det ska vara! Sen runt nio började allt fler ploppa in och snart var gästlistan struken.

det kändes verkligen underbart att ha alla samlade!

 armband från SNÖ, champagneglas och  strohrom80% var perfekta 18-årspresenter! tack så mycket för dem! och hannisen, jag ÄLSKAR strumporna. har på mig de nu. och den uberläckra navelpiercingen jag fick från söta sofie! <3

Vad som hände under kvällen är nog bäst att jag inte tar upp, ni som vet ni vet. det spårade efter att gulliga therese och robyn ordnat en liten lek till mig och calle som involverade ögonbindlar, runtsnurrandes och strohrom. mer behöver ni inte veta (eller så kollar ni bara på filmen på facebook. nej gör inte det. *byter identitet*)

kvällen avslutades med hallelujahkörande, räksallad och korv på statoil och sedan historiaberättande med nicklas, calle, adam, becca och niklas!

är nu däckad och ska sova i hundra år. nej fan. engelskaläxa. awessoome!









Kommentarer
Postat av: julia

är det bara jag som ser i syne eller stirrar peter på mina bröst? härlig man.

2010-01-24 @ 19:21:37
Postat av: Becca

haha det ser ut som det!

2010-01-24 @ 21:09:03
URL: http://arwskogsworld.blogg.se/
Postat av: bella

peter kollar in julia brutalt, han har redan haffaaat henne, hallååå!

2010-01-25 @ 09:45:07
URL: http://yousaid.tumblr.com
Postat av: Anonym

hähähä jag åt en lindt chokladkula hähähähäh

2010-01-27 @ 20:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0