look like an angel

eclipse. njutning. action. en sevärdighet. gossipgirl s.2 i sängen med becca är också något värt.
köpte tre filmer jag,

Requiem for a dream
Grizzlyman
Citizen kane

lättväääärtttt

måste tillägga att ytterligare tre filmer inköptes. är detta en sjukdom?

När lammen tystnar
He's just not that in to you
The time travellers wife


När du pratar verkar du jättedum och du är alldeles för ungen varm dag. en het dag. en vibrerande dag. har i denna hetta både städat rummet och lyckats framkalla lite fräknar i ansiktet. men när det är så varm att man svettas om knäna känns det ovärt att ligga ute utan en pool bredvid sig och ett glas sprite i handen. ska snart göra mig i ordning för los vernissageos och möta upp bex. strålande. imorgon blir det jobb. får inte stanna ute för läge ikväll då. he. he. spårad brud.


Från och med dudet har varit en bra start på sommaren. vi har haft sex som män, fallit hejdlöst ut och in ur depressioner, skrattat glädjetårar, saknat, älskat, njutit, gråtit, solat, badat, dansat, sjungit. och än är det flera veckor kvar. nu när becca är hemma har jag varit som gladast. uppskattat mest. det är inte lätt att hitta någon som man kan säga precis vad som helst till, när som helst. så om ni gör det, håll er till den personen för det kan blir er räddning. som det varit för mig i oräkeneliga många stunder.

nu är de sista tusingarna insatta på solresors konto och vi taggar nu kreta om typ 40 dagar. helt. stört. mycket njutning. mmmmh. imorgon blir det vernissage @ my work (hoho) och sedan utgång och vi ska satsa hundra procentigt. oskyddat och vågat ska vi kasta oss ut. kom igen nu!


RSS 2.0