men bryt inte ihop nu

BECCA ÄR HEMMA <3333333


vi två, 17 år

sitter på jobbet och det är skitkul! har dock inte så mycket att göra haha.. facebook... satte...
hem till mormor efter detta och äta middag. mys. jobb imorgon också. men vet ni. imorgon kommer min älskling hem. hihi.

la la la la la

folk som flyr undan problem är nog bland de värsta jag vet. ta tag i situationen för jag är så sjukt trött på tolvårsstilen. snälla. någon. trodde jag gjort mig av med alla dessa fega, rädda patetiska människor som inte kan hantera konflikter. grow a pair.

I'm in for the kill



onsdag. är det väl idag? jo tror det bestämt. ska nu ladda en tvätt i spindelkällaren (gud ge mig styrka), städa mitt rum och packa inför landet samtidigt som jag måste undivka min käre far som alltid inför större högtider som midsommar olyckligtvis drabbas av galna ko-sjukan. detta är mycket sorgligt och alla vi i familjen försöker komma på olika lösningar till detta. obs. det funkar inte att skrika, gråta, skratta, prata, andas, blinka eller för den delen rymma. så vi svävar runt som spöken och försöker att inte kliva på någon öm tå. dessvärre tycks dessa ömma tår finnas lite över allt. ja ni förstår att jag övervägde att stanna hemma denna midsommar? Men alla i hela världen (bromma) reser bort/ är bortresta/ försvunna eller otillräckliga (?) så det blir midsommar i käääära norrtälje. hoppas ju lite att stoffe och the gang är där ute så jag inte kommer hamna upp ensam under sillbordet med en flaska stark nubbe som umgänge. men man vet ju aldrig.....  


foh shoe



ville bara meddela världen att jag totalt fått en nystart nu. japp japp. och denna ska inledas med landet utåkning. fan detta kommer rocka, har det på känn!

För övrigt har jag ju fina vänner så det är inte klokt. Träffade min bästobestijulis för fika/lunch/shopping (insåg att jag kommer tjäna fett på nya jobbet så snodde lite från besparingarna. ehe) och ett tårfyllt farväl (Ellis: GUMMAN! köp något fint till mig i usa okej? Okej?? kommer sakna dig <3) tre veckor utan julis är som julafton utan godis. eller tre veckor utan cigg. och sex. känns detta bekant julia?

Efter barnvaktshämtning och svettningar i extrem hetta träffade jag linn och linnea för en mysig picknick @ the ängbybad. avslutades med gossip girl och tjejsnack. gotta lovee itttt.. nu ska jag kolla satc. pus


play the game, the game gets played



tisdag. hemliga besök, lite shopping och sen fika/städning/middag/jordgubbsätande och skratt med min älskade mormor! blev hemskjutsad vid nio-tiden och satte mig med chips och dipp framför sex and the city. hehe. vid tolv ringde lille freddie peddie och mötte upp mig vid videoochgodisdraken. the center of bromma. sen bar det av till mig igen med mer satc. myyyyyyyyyys.

dagens planer är att eventuellt käka luncheon in the sun med L&L och sedan hämta di små barnen. färdig vid 18. då får vi se. vad som. händer. . ö ö.. . .


love lost temper trap



jag är hooked. det är på repeat. det känns tajt, jobbigt och klibbigt. vill bara tvätta av mig. snart kommer regnet och allt ska bli rent igen. grönt igen. växa på nytt. näring


americano

ibland förstår jag verkligen inte problemen vissa människor har. get over yourself.


oceans apart



älskade skitunge, du får inte vara borta så här länge! Saknar dig så jag får ont i magen ju. Nu är det bara sju dagar kvar och sen kommer du hem och då blir allt bra igen. can't wait <3


how cool?



Lookie lookie vad jag rotade fram. ballt eller vad?


lightning bulb

flera dagar av illamående, ont i kroppen och förkylning. ja. men. kul.


hold that thought

hmpft


the glock you pop



för jag har så jävla skönt folk omkring mig <3


well then goodnight



jag har köpt. fin va? 79 kr HM. ett fint fynd


lägg dig på gatan, håll andan och räkna till fem

sol och moln. ägg och juice, i glas och utspillt över bordet. jag har syndat. jag har shoppat. opsi.





nu ska jag vara mystisk

dessa sena hemkomster (eller?) asnajs 18årsfirande hos fisen. alla vet att marcus nej MASUS är lite småtänd på becca. och gärna visar pattarna för taxiförare. ja. fan. och sivard är en jäkla pussy som inte ville köra mig och samuel så vi fick åka bussen som några fucking outsiders. nu ska jag sova så hårt och skönt i mitt nyinköpta snygglinne. japp japp. puss och whatever jag är bäst.


love untill your arms break



så här ser jag ut ikväll. nu ska jag till sötaste sofie. puss <3


thank you for understanding



ja nej jag ber om ursäkt för tidigare inlägg. he. he. jaja. Innan vi drog iväg åkte hela familjen och hämtade lillesyrran från arlanda och åt gemensam middag myselimys. Sen mötte jag upp Linnet vid islands och begav oss mot Niklas the Langer. Trevligt folk, musikproblem och drottningimmiterande gjorde kvällen! Avslutningsvis promenerade jag och kråkan (?. tror inte jag har auktoritet att kalla honom detta..) ända från olovslund till ängbyplan i spöregn. kom hem och åt upp resterande rostbiff. muuums. provade slutligen tandblekningen jag fått av syrran (obs. gör ej detta i onyktert tillstånd klockan två på natten. risken för gelé i ögonen, sväljning av bettskenan och missbedömning av mängden gelé är otroligt stor) visar resultat senare. eller? 

och vad är grejen med att alla i bromma vet precis allt om alla i bromma? I can't help being famous


vänta snart är dfet jag som är kuung

klockan är tjugo lver två och jag sitter med min tandblekning och är lite trött men nöjd och glsd för ikväll var jag hemma hos langer med massa skönt folk och de tvar roligt. ja ja jajjemen, jahaja vad kul :D och ida jhar jag ftt massa självinsikt om massa saker. och bromma är en skvallertidning. kyss adjöl


.... or not

changes of plans! hemmakväll med syrran som kommer hem från usa snart! 

dagen bestod av Mcdonaldslunch med papi (ser nu på supersize me. känns inte bra) staden med LinnE (där otroligt snygga (stygga?) saker inköptes) och sen jacuzzibad och tvtittande. en slappdag med andra ord. fucking alla som ska vara bortresta/ mentalt efterblivna.


behöver en break.


åker nog spontant ut till landet imorgon över natten. ingen dator, ingen tv. bara stjärnhimlen och tända ljus. spikat?


she's just a baby



om och om igen igen om om in ut in ut tillbaka ner upp stop börja sluta sluta inte röka röka orka lite till lite till bara lite där precis så nej sluta igen om och om igen tusen gånger om igen orkar inte jo lite till kämpa orkar inte spola tillbaka tiden spola fram den sluta skriva tänk på hur du uppfattas suit up girl skärp dig slap in the face spank the ass sluta nej inte orkar inte varför varför varför varför varför repeat vm vm vm orkar inte jo lite till kämpa kom igen gör det bara gör det nu nu nu nu kom och kom lite mer kom och kom lite mer


Pop the glock



sol sol sol sol. tagga jobbintroduktion.

hahaha jag älskar mina drömmar.
"Robin. Nu är det faktiskt din tur att laga mat. Jag har lagat mat klockan nio varje kväll sedan vi blev ihop igen. det är din tur nu"
"Nej, det här passar mig mycket bättre"
wooooooooooooord


he lives in you, he lives in me




för att citera mamma, "det är astråkigt"
saknar becca som verkligen inte kan vara borta i 12 dagar till
saknar hannisen som inte dyker upp förrän i augusti
saknar solen och sommarvärmen


varför plötsligt alla dessa saknader, humörsvägningar, utbrott och tomhetskänslor?
HORMONER. varför?

glad att jag har fisen hemma
glad att julia inte åker än på en vecka
glad att robin och jag går på spontanpromenader på kärsön på mystiska våldtäktsvägar vid vattnet
glad att peter och jag kan tjockäta och kolla på dåliga filmer
glad att åsa och freddie dyker upp utanför mitt hus halv tolv på natten för att kramas och prata om USA
glad att lillesyrran kommer hem imorgon
glad att min mormor är världens coolaste
glad att linn och linnea vill träffa mig och prata tjejsnack
glad att min mobil plingar till lite då och då
glad att jag är ledig och fri fri fri
glad att jag är jag och att det är sommarlov.


I just haven't met you yet

prommiz med Robz Vettz. en man med stil. som kan lyssna till mina klagorop. en vän.

Robin Vetter

jag var tvungen hoho.


what do you get when you fall in love?



sommarsol. bara ben. snurrsnurr. horny.


Waka waka




efter moccachino i skyhöga klackar och snuskprat med en lindholm begav jag mig hem mot bromma och fick äntligen träffa min älskade åsispåsis som varit i möjligheternas land ett HELT ÅR. soooom jag saknat henne! tvåtimmarspromenad som avslutades med te och mackor vid halv två-tiden, soo our style <3

drabbades av en liten ångestattack precis innan läggdags (hormoner?) och upptäckte dessutom till min fasa att isa (hund) ätit upp hela min toblerone som jag fått i PRESENT av föräldrarna. det krävde en del tårar och illamående. (psycho brud) men hur som helst. lyckades somna och drömma om nakna män och nunnor. ja ni vet att jag har en förmåga att drömma de konstigaste saker.

Snart kommer morbrors fruga över med lillkusinen för lek. c ya


dear fuckup



lite rastlös. lite pirr i benen. det blir bra. keep it cool


snurra min jord igen

halv tisdag har gått. har hunnit med passuthämtning med oerhört vacker bild (ett skämt) myslunch med fisen @ espressohouse och promenad i regnet. ska snart iväg till barnen och hämta dessa. ikväll får vi se vad som hända ska. kanske blir det krogen. kanske en film. eller en spontantrip någonstans (ekerö?)



miumiu-väskan jag vann från cosmopolitan muha



fucking kamera vill inte vända bilderna. men en fucking söt fisen iaf <3


What a wonderful world




denna tag tillägnas att försöka förstå hur den manliga hjärnan fungerar


crawling in the dark





en cider i kungsträdgården. Idol-erik på TGI - friday's. som bjöd oss på drinkar. eller? mysig kväll med min bästa vän. nu är det sängen på en gång. ett craving. och toblerone. dröm.


non-judgement

klackarna på och träffa julis i stan. mår väldigt, väldigt illa dock.


I wonder where I am



ni vet den där känslan. känslan av obehag blandat med välbehag. ni vet känslan av vitt och svart. känslan av tomhet, känslan av att vara fylld. så där mittemellan. man vet inte ut eller in. ena stunden skriker man av njutning och den andra av smärta. ja ni vet den där känslan av att inte riktigt förstå. tror det kallas osäkerhet.


here we go again

städning i hotpants och bh. chockade blickar från grannar. vadådå? man måste väl göra det bästa av situationen? *gör vild porrdans till naughty girl* haha nejdå... (linn, du förstår vad jag menar)
hur som helst. träffa fina fia om 40 minuter och prommis, hem och städa det sista, hämta underbara barn (...) på dagis och sen hem igen. ifall någon undrade. imorgon taggar vi nog utgång och sen hemkomst. just what i need!!! *däckar*



pick me up




myskväll med linn&linnea. sushi och terapisnack om dittan och dattan. a lesson learned about yesterday oh oh, oh oh. ja. visst är livet bra intressant? bjuder på så många härliga och genuina människor. man blir så lycklig och varm innombords alltså. bite me.

idag blir det husstädning, barnhämtning och en välbehövd träff med världens underbaraste sofie ikväll. däremellan, massa dötid och plats för fett onödigt tänkande.

"nej jag tror jag går och lägger mig"


these are the last days



haha jo men.. satte..wtf


wherever i go, wherever you are

titanic med beccs. regn. fika och snack med bästis julis. hundpromenader. i väntans tider. på att det ska börja. slå till. sommaren. fan vad jag tjatar. ska vi tagga höst?


Ready or not

mysdag med beccis. sjukt trött. bakismat. sommarlov. igen. upprepar i mitt huvud. fastnar inte. teenage wasteland.


tURN BACK TIM3

fy fan vad roligt det var. spårat, galet och underbart. tack becca för superrolig 18årsfest!!!!!


BUS between my fingers









nu taggar vi 18-årsfest


Jag har gjort



okej det syns fett dåligt. men made by me och jag är fetnöjd.


we no speak americano

regn. mulet. tända ljus. ensam hemma. mysmusik. stämning. jacuzzibad. sommarlo..oov? inte tagit in detta alltså. kanske beror på vädret? kanske beror på tiden? jag har ännu ingen förklaring till denna likgiltighet. men jag är säker på att den går över snart. 

Idag fyller julia år. min stooora (läs: smala, snygga med stora boobs) julia som jag faktiskt kännt i ÅTTA år nu. grattis finate sötaste gladaste, utan dig vore livet FETT trist. pusspusspusspuss.

Ikväll blire 18-årsfest hos beccispeccis med supernajs folk. taggad. TAGGAD!!! ses på andra sidan.


snart så blir jeg majestät

mysig grillkväll hos sören. tjejsnack, jobbiga killar och disneylåtar. på norska. helt otroligt.

imorgon flyger min älskade lillasyster iväg till USA. ensam. eller ja med en kompis. jag kommer sakna henne och tänka på henne varje dag. förväntar mig även en lite present när hon kommer hem. hehe. älskar dig bebbe <3

nu är det natt. imorgon är det passfoto. ber en bön att inget mystiskt händer med mitt ansikte under kvällen. så som facerapes eller liknande självmordsframkallande händelser. vill lyckas ta ett foto som inte får flygvärdinnorna att skratta/svettas hysteriskt/ se sig omkring efter närmsta fönster att hoppa från/ kalla in specialstyrkan när de ser mitt pass. så vi bedjer alla en bön. för min syster. för flygvärdinnor. och för mitt ansikte. over and out.


Life's good again

mett lätta steg sprang vi ut ur blackebergs gymnasium utan att vända oss om. friheten är här, livet kan börja igen! detta måste firas. har nu barnvaktat (cash) och ska nu till sören och grilla och chilla med tjejerna, och sen får vi se vart kvällen för mig!


fuck this shit

hejdå tvåan. hejdå stress. hejdå ångest. välkommen sommarlov.




Letters



jag vet faktiskt inte vad som händer men ibland händer det och när det händer så händer det och det är bra att det händer för när det inte händer så händer inget och då är allt fett händelselöst. fuck. fötter.


WTF




oh boy ur making me crazy


best kind of sences



förrvirrans dag. misslyckandets dag.

fuck tyskalärarna. fuck robins båt som aldrig kom så vi missade studentmottagningen. fuck min mobil.

annars är det sommarlov imorgon och det är mer än underbart. det är perfekt, fulländad njutning.
puss


Dirtbag

MÅNDAG. LEDIG. SOLIGT. förkyld. ska strax dra ut till ön och luncha med fisen och hannisen. mys. mycket är mys. allt är mys. två dagar kvar. kan inte fatta det.


GAWD DAMN





ett smakprov. en preview. med stort halsband från Hm och gladiatorsandaler. 70-tals hippie i högt gräs på en sommaräng eller i staden med en ischai i handen. tummarna upp


hit me



rastlöst. irriterat. SJUKT irriterat. vad fan liksom? lalalalallaallalalalallalalaaa orkar inte


What the fuck happened?


hur fina?




hide and seek




vaknade upp med en grön, tjock, sprängande förkylning, halsont och huvudvärk. ligger i sängen och känner plikten att inte göra någonting alls. ingen skola mer. inga lektioner kvar. avslutning på onsdag. frihet. att kunna njuta varje sekund. att kunna bara vara. att kunna ge sig ut och bara gå dit vägen för en. att kunna sitta stilla och stirra ut över havet. att kunna andas fritt, lugnt och sansat. att kunna göra vad fan man vill. det är sommar. det är frihet.


loves me



love life. live life. love forever.


all i wanna do

saltsug. sockersug. matsug.
barnvaktar trots min extrema trötthet. extrema och intensiva. har klistrat upp ögonlocken i pannan med superlim och tejpat igen munnen för att motverka alla gäspningar som kommer i sju sekunders intervall. nyser gör jag också. nyser och myser.

köpte mina underbara skor idag. jag såg dem. jag kände ett craving. jag hade inget val. det fanns ingen återvändo. jag behövde ha dem och de behövde ha mig. mina fötter skrek efter att få bli pyntade av dessa gudaskapelser. inget annat spelade någon roll. nu är de mina. nu är jag tillfredsställd.



HEAT



underbar kväll. underbart folk. lite för mycket av det goda. lite för mycket av det onda. varm kyckling mellan bröd och slutna ögon i stor dubbelsäng. för lite sömn. nu blir det skoshopping och lunch med mormor. en underbar start på ett underbart lov. <3


Utgång

ses imorgon!




D-Rock




nu har de åkt. ensam igen. tystnad. underbart.
frukost i stada med fis och hannis, sen shopping med Linn och Linnea och nu ryggont, nya skor, nytt halsband och mycket gladare. ikväll är det fest. tagga.


so fucking special



allt skolarbete är över. alla timmar av panik, gråt och hysteri har summerats upp i ett minne. ett painful minne. ett jobbigt minne. ett minne jag är stolt över. ett minne jag lär av. ett minne jag minns. med tungt hjärta, med lättade axlar. det är hemskt men det är fint för att det är över. 81 dagar av frihet står i dörren. stort kliv över tröskeln och jag ska ta hans hand. hålla i den hårt. svepas med ut på breda ängar av äventyr och bara njuta av vinden i håret. och unna mig själv att vara glad, för jag har kämpat så jävla hårt. jag har varit så jävla bra.


I'll never stop




en dag i solen. en dag på skansen. en dag av värmebölja minus solskydd. resultatet - bränd och trött. fräknig och fräsch. picknick i myggregn, ostbågeätande och kubbspel. nu behöver jag värme. nu behöver jag ett täcke. nu behöver jag musik i mina öron och bäcksvart natt. iklädd spetslinne. mot natten. mot sömnen. mot ny dag och sekunder närmare friheten.


RSS 2.0