HOLLAR

ereyuuilouio hogj opgfjsödpo dsijfoidjg! ljld..gpiohjrgon kgpoj kårjg..poifpon  fguriug, iofhe, oewihoeri ooef ooe fmogjjw ooef fjfijgo hojg odifhjf hojg jfjf jj ofiojjadfk nngkjnf pfmngkerh f' vgrjg. mmmmhm.


It's a hard rock life

yeah- haft en otroligt produktiv dag. not. fastnade framför senaste inköpet Garden State som jag älskar. zach braff har gjort starkt intryck på mig. lovet it. hann med jobbintervju också, gick superbra! Jättegulliga barn och snälla föräldrar. tummen upp!

nu blir det lite slapp-plugg historia och sen ska jag njuta av cougar town. myyyys.


tisdag

Grattis sötaste lillasyster på 16-årsdagen! :) <3

Härlig morgon, upp och sjunga för lillskiten klockan sju fast jag hade sovmorgon till halv nio (älskar dig ändå sis) och nu sitter jag här. Ja. med stressutslag överallt och förhöjd puls. can't say it's great. hoppas alla mina vänner har förståelse för att jag inte svarar på sms/telefonen/den hög av brev som växer på matbordet. jag har gått under jorden lite. snart blir det bra igen.

Har bara en lektion idag sen blir det PLUGG och sen lite talk och sen ska jag på arbetsintervju. Wiihii. spannend. Ikväll kommer beccispeccis och ska plugga matte b (som jag fick mvg i, nämnde jag det va? Nämnde jag det!? *får ig i matte c*) satte..... Men det blir mys. nu ska jag sminka mig. eller. nä. jo. lite. orkar inte. *somnar*


frikkin frekkin

Åååååååååååååå jag blir så rastlöööööössstt gaaaaleeeen. Min ansiktskräm luktar julafton och mitt glanssprej godissnören. min säng är full av choklad. jag är full av choklad. jag vet inte vad jag håller på med. godnatt

försökte ladda upp en bild på johanna här men det gick inte. väldigt tråkigt.

It's a wonderful world

Idag trotsade jag febern och illamåendet och åkte in till stan (historiaboken med i väskan så klart) och tog en hejdåfika med sötaste Emma som åker till ostarnas land imorgon! En mysfika på Nybergs med skitsnack och skratt - grymt trevligt! Sen knallade jag hemåt (pluggade på tbanan så klart) och började svettas fregnetiskt av febern som verkligen gjort sig hemmastadd i mig. oh. lät snuskigt. heh. *förstörd*

har nu gett upp plugget för idag. verkligen. orkar inte titta i boken mer. ska nu kolla true blood och äta godis. min pappa har börjat prata allt mer om att hålla vikten och inte äta godis runt mig. undrar om han vill säga något. hm. nåväl. ska nu slänga äckliga boken i väggen och krypa ner i sängen *med boken som gosedjur* PEACE IN.


pling plong

det rådde lågkonjunktur i europa på 1880-talet.

Sex on fire

Verkar aldrig bli frisk. spenderade hur som gårdagskvällen i feber med söta becca framför let's dance och sedan the green mile med chips och godis upp över öronen. (long sentence, read Obama) mysigt <3

Nu sitter jag framför ett coolt datorspel (EH) och sen ska jag plugga. vad dagen bjuder på får vi se. detta känns lovande.


alltidgladakompis <3


its fireday

Hej kära medborgare.

är trött. sjukt. hungrig. mätt. pank. och mitt rum är i desperat behov av städning. och jag är i behov av pluggning. fuck this.

Twist and shout

okej är nu lugnad. en äcklig gubbe på tåget höll på att säga till mig om en massa saker. what can I say, I snapped. moving on.

I'm gonna be mature about this. so. be welcome.



mhhhm kolla hans BREDA axlar och STORA armar. förlåt, mogen var det. *internt*


DÖD ÅT ÄCKLIGA GUBBAR SOM INTE HAR NÅGOT LIV!!

JA fy vad jag HATAR DEM!!!! GAAAAAAAAAAAAH!!! det fanns en sådan pån tunnelbanan när jag och fisen skulle åka hem. MORD OCH AVRÄTTNING! nej jag är för psykiskt instabil för att berätta vad som hände. tar det sen *vässar butterfly-kniven*

SÅ. hej. hade en trött dag då jag sovit ungefär tre timmar i natt pga sjuka skakningar och kväljningsattacker. ingen kräksjuka än iaf. *ryser* efter plugget drog jag in till stada med sofisen och strosade runt/ provade naughty lingerie/ köpte converse. Dagen avslutades med middag på tacobar. mys <3

Imorgon är det fredag? redan? herregud. om jag upplever en likadan natt som igår stannar jag hemma. helt klart. på kvällen blir det mys med beccapecca och lördagen står ännu oklar!


PUSSS

Rock and Skirt

Yeah babes. jag är sjuk igen. verkar som att det är min nya grej (sluta röka, börja träna?) men tänker gå till skolan imorgon ändå. kan ju inte missa filmkunskapen (plus att johanna skulle döda mig om jag stannade hemma, tvingade henne till onödiga svenskalektioner idag så. som man bäddar får man ligga) Ska ju åka in med älsklingsfisen till staden och spendera pengar också! (hennes då alltså HEHE) (jag gillar parenteser) () så inte kan denna infektion hindra mig!

Åååh imorgon kommer mina filmer! Hm.. undrar vilka jag köpte. Big Fish vet jag att det var. Och, den gröna milen? Blir en spännande överaskning imorgon. Jag, knäpp? va? ... nej nu ska jag däcka i soffan med något värmande, starkt och uppiggande. eh. vad menar hon?





mannen i mitt liv



Jo men det är faktiskt sant. han finns där för mig, gör aldrig bort sig, är aldrig jobbig, ställer inga krav. vi har ett underbart förhållande.


do you know where the remote is?

SATTE!?


kiss her till your lips are score

Ja. har nu haft febprov. vill inte kommentera. får nog vg.

nu in till stada och träffa P och ikväll äre true fucking blood. makes my day <3


baaaoomm

okej bounce back, bounce back back on track


Så. Underbara dag. har levt i min febbok, gått runt i huset och sjungit och haft tuttkonversationer med mamma och lillasyster (ja, ni läste rätt) kort sagt en helt vanlig dag. är så fed up med feb nu så jag spyr. ska bara k0olla igenom en snabbis och sen får det vara BASTA!

Under en av mina (många) pluggpauser lockade cdon.com till sig mig genom ett nyhetsbrev som berättade om spännande priser! så ja, jag gick bara in där helt oskyldigt och kollade lite på vilka filmer som fanns. sen började jag plugga igen. nej jag ljuger jag köpte en film. okej jag köpte två. men. inga mer. *skyndar in på cdon.com och beställer hela sortimentet* nej faktiskt nu ska jag hålla mig. bara requiem for a dream. sen är det klart. *övertrasserat kreditkort* EKONOMI GAAAAAAAAAAAAAH. *däckar*

nej seriöst nu. gå och lägg er.

Nostalgia

hörde denna låt i badet. jävlar vad minnen det kommer upp. det var synd att det skulle sluta som det gjorde. ibland bjuder livet på sådana tråkigheter. men älskade varje sekund av det.

 


Good girls go bad

sa jag inte att cyckelshortsen skulle bli sååååå inne till våren? huh? HUH!? *låssas vara modeguru*
nej. men min förutspåelse var korrekt. har hittat två jag ska köpa.


ta av dig din truckerkeps man

yeah yeah wow wow nu har jag totally beställt jumpsuiten och en svart kofta, kommer väl någon gång nästa år (H&Ms leveranstider = ME NO LIKE)

Så uppe med tuppen och ska snart äta frukost och sen chilla liite och sen plugg pluggelipluggeliplugg. detta är syftet med dagen. yeah. my life be like ooooh aah ooooh aahh


where the sun shine

Svarta converse - CHECK

fick precis hem ett par sådanna snyggingar från USA. gotta löve it. nästa investering blir i en jumpsuit (leopardmönster) och ett par boyfriend-sized jeansshorts. goodie goodie goodie. hemma i morgon, feb dagen därpå. tagga pluggmani!



Kung fu fighting

jag kanske ska bli dörrvakt. skita i all ekonomi och äckligt plugg. eller öppna en korvmoj. det här håller inte.

keep on walking



ja detta är då mitt nya jag. nu ska jag strax iväg med syrran till högdalen och möta upp brorsan och sötaste systerdöttrarna. puss


gud är emot mig

allt är fucking åt helvete uppochnervänt. orkar inte mer plugg. jag har glömt papprena jävla helvete. tror jag hoppar från en planka eller något.

Cover your eyes

orkar. inte. skriva. ingen. ork. kvar. *däckar*

ja. har då genomlidigt (och överlevt - yaj!) helvetestorsdagen med historiaredovisning, tyskaprov och filmkunskapsprov. och febplugg. hysteria. ska nu ta ett paus i pluggandet och kolla scrubs. kanske äta en till rostmacka med smör och honung (muuuuuuuums) ja. liten update. imorgon färgar jag håret!



kanske ska färga så här? unikt nog för din smak philip?


waiting on the world to change

jag känner mig rastlös. att tatuera sig eller inte, 3000 kronor gratis eller kämpa som besatt för pengar? och jag har fått en grej för mörklockiga pojkar. hm.



benknäckargänget

chill dag med oförskämt hopplöst matteprov (!?) och sedan ut till ekerö med die bruds där det firades med tjockfika och yes man/ mamma nu kommer det! JAG HAR MENS! nu blir det linser och scrubs



underbara tjejer <3
(bild SNODD från fisen)


Up in europe

ja. detta har varit en väldigt dramatisk dag. det är drama hela tiden just nu tycker jag. vi behöver en break. vissa borde inte få vara lärare. jag är helt chockad. nu matteplugg. eh.

u gotta love it


bury me

ja. det var då det värsta. nu stänger jag truten och längtar till sommaren. tunna bommulsklänningar, vita tygskor och bara ben springandes genom högt gräs. vi siktar på det. och så skulle vi ju resa någonstans.. hm... vart var det nu igen?


on his face is a map of the world

gah får fortfarande gåshud när jag lyssnar på 30 sec och tänker på konserten <3 har nu haft en jättemysig lördagkväll/söndag med fisen. Igår hade vi spa-kväll med bubblor och godis och extremt mycket tjejsnack, precis som det ska vara. sedan såg vi american psycho och däckade. dagen har spenderats pluggande/vby och blivit guldmedlem på bioklubben! WIHOOO.

Samtalsämnet vid matbordet var idag hur deprimerande söndagar är. Pappa; "I hela mitt liv har söndagar varit deprimerande och ångestframkallande. och det blir inte bättre" tummen upp! så man kanske ska njuta av dessa dåliga söndagar, eftersom de tydligen bara kommer bli värre *skär mig*

jaa och jag befinner mig just nu i stresskoma. matteprov på tisdag och jag skämtar verkligen inte när jag säger att jag med 97% säkerhet kommer att få ig. har aldrig varit med om detta förut. det känns helt okej. obamaskiten ska vara klarläst imorgon också till kapitel 14. (ligger på 10) svenska var det också kanske? har börjat tappa räkningen. VARFÖRKANINTEJAGTJÄNAPENGARPÅBLOGGENOCHSLIPPASKOLAN!??!?!?! ehhee. slog läsarrekord här om dagen, tummen upp!

nej nu skiter jag nog i plugg. pannacotta och film blire.


man dör ju nästan <3


saturdej

snaaaaaaaart kommer den här sötaste bejben över och vi ska bada jacuzzi och göra hårinpackningar och måla naglarna och prata om killar. I like it I like it alot <3


<3


mamma ger mig 3000 kronor om jag väntar 3 år med att tatuera mig

... vad ska jag göra?


girl your head's not right

guten morgen! hade en dröm där jag var tjejen i fish tank och pratade tyska. intressant. min drömtyska var faktiskt väldigt bra!

Såå update: igår - biodate med P, vi såg alice i underlandet som var riktigt bra! Tim Burtons filmer bjuder alltid på bra specialeffekter och underbara detaljer. Efter det blev det promenad till café 60 där man alltid stöter på någon, kvällens pöstötning blev söta Agnes från klassen (: Åkte sedan hem i kylan och hade sjukt tråkigt. Spännande sms från fisen som idag ska följas upp!

Dagens blir nu lite chill följt av städa rummet och sen råplugga matte hela dagen. Kvällen blir spenderad med söta sofie och vad vi hittar på får man se ;D

PUSS


just beat it

nu drar jag in till stada. mums




it's a long day

god morgon suckers! vaknade en timma innan alarmet av sms från becca (GUMMAN <3) *planerar mord på becca* och kan nu inte somna om. ska nog upp och göra en brakfrukost. eller typ en banan. Beach 2010 var det...

börjar 11.05 med naturkunskap och slutar typ kvart i nio med feb. nej jag skämtar. men lång dag är det iaf. fy. vad. onödigt. puss hej.


bild från 30 sec-konserten lånad från sofie
underbar kväll <3


night of the hunter

ja, jag har blivit twitterberoende. det är min nya grej. fattar ni att man kan kolla vad kända personer skriver om? alltså i vardagen. det är helt otroligt. tekniken går framåt. världen förändras. när jag var liten fick man skriva BREV som man skickade med POSTEN och hoppas på ett svar från Hayden Christensen som aldrig kom. och varje fredag sprang man till konsum och köpte FRIDA för att se vad kändisarnas liv innehöll. nu går man bara in på twitter. helt otroligt. twitt twitt. *har ett liv* *hoppas folk förstår ironi* *har inga läsare*

Mmmmm

att plugga eller att inte plugga matte. det är frågan. att köpa marabou mjölkchoklad och se true blood är svaret.


jag beach 2010?


kings and queens

ooh har inte återhämtat mig än efter gårdagen. stod i fem timmar i sträck (förutom kort kisspaus på killtoaletten. där det luktade gammal snopp. fy.) från sex till lite över elva = problem med svanken, ryggen, fötterna och benen, har konstigt nog lite ont i halsen också.

Innan denna underbara upplevelse var jag med hannisen och fisen inne i staden och shoppade/fikade mys <3 Johanna har fått för sig att hon ser ut som en 40-årig mamma men jag måste meddela att detta inte är fallet. så. nu var det utklarat.

ska nu plugga matematik och sedan bär det av in till stadeeen där jag ska gå på biiooo med massa folk från filmkunskapen. fish tank. next. out

AAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!

OH MY FUCKING GOOOOOOOOOOOOOD! Shit har aldrig haft så ont i benen/fötterna/ryggen eller varit så otroligt UPPFYLLD AV GLÄDJE OCH KÅTHET SOM EFTER DENNA KVÄLL!!! GAH. 30 seconds to mars - SÅ över förväntan. kommer aldrig glömma. Jared Leto är typ den roligaste människan som levat, jag är definitivt kär till max. "A lubricated audience is the best audience" AAAAAH.

HO ska nu upp om ca sex timmar och duscha/tagga tyskaprov (EH!?) om jag kommer kunna sova. min plan med jared+städskrubb gick ju inte riktigt bra, men med lite tur kanske han dyker upp i natt (jag är nästan säker på att han hörde när jag skrek min adress och telefonnummer så vi håller tummarna!)

träffade sötaste killarna på tvärbanan som hade tagit SJUKT fina bilder, så snart kommer det nog några som jag stjäl från dem (raggade facebook aha aha)




HOHO. I like it, I like it alot <3


super marsch

öh nyttig vare visst. ska bara äta upp snabbhavrekakorna först ehe. när jag blir frisk blire pang bom på att börja träna igen, det här håller inte. ska köpa friskiskort med fisen, förhoppningsvis till nästa vecka :)

och mina studieplaner för dagen föll samman, det är riktigt tungt att sitta och försöka koncentrera sig på matte/tyskagramatik med en igentäpt nos och bultande huvud. så det blev teven istället. what to do what to do? livet går vidare..

Imorgon blir det sova sova ut och plugga (kanske ska sätta det inom parantes, mitt nya slappa jag verkar lite opålitligt....?) och in till staden med hannisen. och......... på............ kvällen.......... ska........ jag...... se...........:
 26 seconds to mars!



















 haaahaha *hysteriskt skratt* nej jag skämtar. *dålig humor* satte... men det ska bli så jäkla najs! enligt philip borde man haka på emosarna och campa redan ikväll men jag tror jag och sofie står över. kan ju inte missa cougar town ;D

annars måste jag bara uttrycka min glädje för denna efterlängtade vår som äntligen verkar vara på ingång! Skinnjackan, solbrillorna och conversen är redan. framme! nej jag tar inte alls ut allt i förväg.. *kommer till skolan i bikini och solhatt*

nej nu ska jag smaka lite havrekakor! soo lonng bloggish, welcome fetma!

vi ska lixom hit tjejer!

övertaggaaad men jag kan inte hjälpa det. så mycket roligt som händer nu. snart. i sommar. WIHO!


du u remember?

hej och hå. ska man ta och plugga då. orkar nästan inte stå. varför ska det vara så? det kan jag inte komma på! ska man inte ta och hoppa gymnasiet och dra till australien nu istället? vem behöver gymnasieutbildning liksom...? *skär mig* nej. USCH. matteprov nästa onsdag liksom WHAT THE FUCK!? och tyskaprov på torsdag. feb och historia. TUMMEN UPP! alltså fy nu bara sjönk jag ihop kände jag. MENIMROGONÄRDET30SECONDSTOMARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! min plan är att smyga back stage och få in Jared Leto i någon städskrubb eller så. mums. nu ska jag väl ta tag i den där äckliga matteboken som bara ligger och sneglar galet på mig.

auf wiedersehen

crying out for attention

morning. förkyld och trött men härligt solsken ute. tagga cougartown ikväll. och pluggning så klart. får se om jag stannar hela dagen... today we don't do what we shouldn't.


hej jag skriver vad fan jag vill okej?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? inte vad jag minns EH
Hånglat med nån riktigt ful? neej
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? jaa
Gjort något riktigt dumt? haha jadå
Gjort något du verkligen ångrar? tror inte på ånger
Varit nykter på nyårsafton? nej mina föräldrar har alltid supit ner mig
Åkt ambulans? nein
Gjort nåt olagligt? snott ett extrapaket från konsum?
fått din mamma att gråta? nej
Slagit ner någon? haha. oh ja. hela tiden
Skämts över dig själv? nejej
Sagt jag älskar dig och menat det? ja.
Tar du droger? nej
Vilka kläder sover du i? tshirt hotpants
Vad hatar du verkligen? spindlar, syltlök
Varit kär? ja
Är du ensam nu? i mitt rum. i min säng. under täcket. eller nej där låg det någon visst.

why why why

imrogon ska jag äta surkål med creme fraiche. och jag ska njuta.


she said what?

har begått ett av det mest stalkeraktiga brottet i mitt liv. det känns riktigt bra


this is war

yeah bitches im sick again. inget immunförsvar? aids? *nervös* heeeheee nej men.. *akward turtle* *ber en bön att johanna och becca läser* igår hade jag en trevlig kväll med bobo,becca och stoffe framför inglorious bastards (vad handlade den om? verkligen tarantino...? lite besviken) med cola/vaniljhjärtan/gelehallon och diverse annat. hoho.

idag däremot mår jag pizzadåligt och orkar ingenting. fem prov innnan lovet. MYS



ONSDAG!? <3


Trying to fit the world inside a picture frame

coowla brudar i vällingby idag. hannisens hår är üüüüberfiint och nudlar är gott. puss


BÖH BYE


Didn't have my camera by my side this time

Kom precis hem från liten utflykt till vällingby, där det shoppades loss (!) nat. men fick hem tre finfinfina grejer som jag verkligen velat ha!


två bustiers från lindex


och en vårig skjorta fron gina (tack lovan för att jag fick köpa likadan som dig. syster, verkligen, startk av dig!)

snart blire solbriller och skinnjacka med fisen i staden, nu jävlar!!


paranormal activity

gaaaaaaah pengar pengar pengar kretafickpengarconverseshortsbraletkoftakläderskortatueringfestaciggbiomat HUR SKA DETTA GÅ!?


She's a good girl

Morgon igen, vad är det med mig och vakna typ halv nio? det är meningen att man ska SOVA UT. stupid bitch.
dagen blir följande så att jag åker in till stada och ska handla lite (ytterst lite. måste spara *är pank*) guuuaeeh. innan måste jag dessvärre städa rummet och sådana tråkigheter. tur att jag har john mayer här som kan underhålla mig lite samtidigt. ooch vad hände med lovet!? typ slut snart. aja. tagga påsklov.


3X5

absolut underbar låt <3




teenage wasteland

MORRON!

vaknade av att jag nös och blod spriddes över hela min rosaprickiga vägg. näsblod <3 EHE

har faktiskt suttit i sängen med datorn i typ två timmar nu, ska väl pallra mig upp snart. ska byta kosshörlurar med papi och sen ska jag träffa FISEN <3<3<3 inne i das stad (chokladfabriken) och sen ska jag på biodejt. trevligt.




jenny.. du hade rätt. DREGGEL <3


JAG DÖPTE FINNIS BARN!

(eller nåja.. hjälpte till iaf) OMFG fatta coolt detta är? om ni inte visste det är jag trogen läsare av mammafinni och gick som på rutin in på bloggen idag. eftersom jag varit borta i idre har jag inte riktigt hängt med på vad som hänt men så scrollade jag ned lite och fick syn på detta:



OCH SEN


 eller hur! okej hade inte två t:n med i mitt förslag men detta går ju bara att fira! :)

(för er som är blinda:)  

Free fallin

Hoooooo to the llaaaaa. är nu hemma från idre och är så jävla äckligt trött. bussresan var mysig, eller minns inte var sjukt borta. BAKIS? ja man kan ju undra.. blev bjuden på rött av brorsan på afterski och sedan bubbel hos jenny som fyllde år. satte... ja jag tror jag spårade lite. EHE. *alkoholist* vi glömmer det nu...

har hur som helst haft fem underbara dagar som jag sent kommer glömmaa :)

nu ska ni alla lyssna på:

Free Fallin' - John Mayer
From Yesterday - 30 seconds to mars
Sweet Misstakes - Ellis Paul
Good Girls Gone Bad - Cobra Starship


bilder kommer imorgon muhahaha nu ska jag snuska mig *smeker bild på emile hirsch* *ber en bön att ingen familjemedlem läser detta*

RSS 2.0