ditt liv i bananer



oväntad sovmorgon. oväntad studiedag. sitter naken och njuter av lugnet. Svenskan är klar. nu är det bara sista spurten på filmen och sen är jag fri. naken och fri. Livet leker. livet smeker. livet är ljust. snart far jag till hannisen där det ska tisslas och tasslas om österrikare och annat hemligt. mys kallar jag det.


It's railway

självömkan på en söndagkväll. kladdkakebak och kväljningar. det är synd om mig. jag har förlorat en vän. i sommar kommer jag vara ensam som knytet självt, och vem ska trösta mig!? det kommer bli jag och tio harlequinböcker med mint-té och klassisk musik i bakgrunden. men jag är inte 76 än!!! JAG ÄR UNG!! livet är orättvist. ensam sommaren 2010. ensam. och övergiven. alla älskade vänner försvinner. därför. alla kära. ska jag införskaffa en ny vän. en snäll vän. en vän som finns där för mig, precis när jag vill. en vän som kommer så fort jag ropar. en skinande, len, stadig vän. mjuk. men hård på samma gång. snäll, men lite barsk. med eller utan batteri.
















'





ja vad trodde ni?


I'm coming home





hemmmahemaahemmaa. landet var mys, regn och godis framför into the wild och tha dark knight. gosigt. mumsigt. fint. har kört min bil en hel del också. och krockade inte med bussen. wiiee. Nu är svenskaarbetet klart, även om jag måste säga att jag gjort det mesta själv. vill inte hänga ut någon. men. ja. NIVETVILKANIÄR!!!! *tror att någon förutom julia och becca läser min blogg* nej..men.. satte.. ska nu städa mitt rum i minsta detalj för imorgon får vi österrikiskt besvär. OJ JAG MENAR BESÖK. EHEE. *svettas*


Don't hide it in your head



det har gått för långt om man drömmer om daniel westling och victoria. på ett inte okej sätt. jag och mina vänner har länge ifrågasatt min mentala hälsa men nu kanske det börjar bli dags att uppsöka professionell hjälp?

Nu är det friday, har bara NA och sen ska vi se musikalen. lovely. trots alla efterfrågningar och händelser denna helg som jag VERKLIGEN vill attenda, känner jag dock att jag måste iväg. till landet. i frid och tystnad. för att återfinna min mentala hälsa. japp japp.


ett berg är för brant

Var länge sedan jag skrattat så mycket som idag. spenderade eftermiddagen hemma hos carl med sofie och klippte film. herregud vad roligt det var. länkar till youtube så fort den blir klar!! nu har jag och becca haft myskväll framför lost och nu är jag trött som ett as. landet i helgen och musikal imorgon <3<3

pride and glory

killergame. lever än. törstig efter att döda. törstig efter att få smyga upp och ta mitt byte bakifrån. mysigt ska det bli. blackan är bäst.

På tal om bäst var jag idag med den gladaste personen jag känner, julispulis <3. Efter att ha varit på arbetsintervju på mamis jobb mötte jag upp min kära vän. snack, sockerkakebak och lite stanspringande senare såg vi prince of persia. moi good. cudos till jake gyllenhaals armmuskler. grrr.

Nu blir det jagvetintevad tills läggdags. och justdet. drömde faktiskt om wesslau igår. how good am i?



fick med mig denna kreation hem idag. från lindex. jag är kär. ursäkta posen, man tror lätt att man är en gudinna i denna blommiga insvepning. tänk kreta, gladiatorsandaler och ett glas mojito i handen. thumbs up.


Pastille

att få gå och lägga sig. att få sjunka ner i en mjuk säng. att få gömma sig i ett duntäcke och drömma om gustaf wesslau. det ska jag göra nu.



jag har en fin vän. hon tíll vänster där.


så här är det nu

- Matteprov
- Engelskauppsats (frivillig)
- Tyskapresentation (frivillig)
- Svenskainlämning och redovisning
- Historiainlämning
- Filminlämning

when i'm down down down down down can you pick me up?



en dag. en dag av kyla. en dag av domning. en dag av fräscha rum och leriga stövlar. en dag av filmmys med hannisen. en dag på bristningsgränsen till tårar. en dag då man känner att det snart är slut, snart blir det bättre. lite ny musik i lurarna och en kall dusch piggar upp. får en att hoppas, att längta och känna glädje.


i helgen ska jag ut i våta mossor täckta av barr och städa. städa undan inför sommaren, städa undan i hjärnan. nystart. färskstart. jag gillart.

I'm gonna find a way to make it




trött på kraft. trött på vardagen. trött på situationen. vill bara få slut på allt, ligger i dvala. Sommarlovet står för dörren. det gäller att inte snubbla på tröskeln nu. Slå sig blodig, ångra att man inte tog det försiktigare, få skrubbsår på knäna. lite lite lite till och sen är det över. Som att rycka bort ett plåster fast på elva dagar.


i want you back want you back

dagen har flugit förbi, promenad, ägg, bränna i solen och matteplugg med sötaste Linn <3 sitter nu barnvakt till ca tio och sen får vi se vad som händeer :D imorgon: städa huset och plugga matte. och filma jaa

I bought it



ja nu köpte jag klänningen för osynliga pengar. mmmmmmmmmmmm. ska träffa julis ikväll. och ha mysmiddag med pappa. har jag aldrig haft förut


and I know that it's a wonderful world



hääärlig morgon. vaknade av ett sms vid alv åtta, men påm min mobil stod det 14.36 så jag for upp helt förvirrad över vem jag var, vart jag var och om jag hade missat något prov. men jag börjar ju femöverelva idag så det var bara att gå upp, koka ägg och gå ut med hundarna. spänstigt.

idag är det fredag meaning helg, meaning slappagalet, meaning jobba, meaning plugga matte. njutning.


head



för vi har filmat hela dagen och är typ klara. skönt. jag ser ut som en kräfta. älskar solen.


lov3



det är natt. livets magiska skatt. om du tror blir det sant (oh oh eyoh) har kollat på lejonkungen två mhm. sverige vann glädjeskutt. imorgon har vi två lektioner glädjeskutt. snart är skolan över glädjeskutt. ser fram emot min kesofrukost glädjeskutt.



oh baby bay



tre veckor återstår. tre veckor till freedome. tre veckor till glassbadochsolorgasmer.
- Matteprov
- Engelskauppsats (frivillig)
- Tyskapresentation (frivillig)
- Svenskainlämning och redovisning
- Historiainlämning

nuu är det nära!!!!


en doft av axe choklad

ja kom till skolan och insåg att jag var ledig. till stan med hannisen, laila (leila?) och beccelito på mysigt italienskt café där chevre, valnöt med honung- sallad avnjöts. mysigt värre. nu blir det pluggish ett tag och sen ska jag och becca hälsa på stoffe.

two years younger



försöker verkligen, försöker komma in. men du låter mig inte. snälla stäng mig inte ute. vill inte titta tillbaka på ett liv och undra hur det kunde ha varit. hata mig inte. jag försöker. varför är allt jag gör fel i dina ögon? Låt inte det som hänt styra hur du ser på mig idag. förlåt och gå vidare. det har jag gjort, gör det du med innan det är för sent.


young men

baksmälla. sömnbrist. myggbett. rivsår. verkar vara ledorden för denna kristihimmelhelg. underbart har det varit. mycket lyckad fest hos peter igår, undantag de vanliga fylledepressionerna vi brukar ingå under ett visst stadium. men en toppenkväll var det iaf! efter att ha legat på gatan/ramlat i buskar/ debuterat som filmstjärna/ ätit pasta med bacon vid 05:15 däckade vi slutligen i fisens pappas stensäng och sov under fem härliga timmar. hem, möta becca, äta vål-lulle med lis, plugga matte och gråta till lejonkungen. sitter här nu med min huvudverk och halsont och skriver om vietnamkriget. planen är att se lejonkungen 2 ikväll.



älskar er <3 


är det en vanlig dag?

godmorgon. känner mig bakis utan anledning. sov hos sötaste fisen igår <3 utrunnen thaimat, panka godis- och filminköp, njutning på balkongen, film och slutligen lite b-porr på canal + gjorde kvällen. nu sitter jag här hemma i damm och disk och ska försöka skriva historia, läsa obama, plugga matte med becca, sola och städa samtidigt. klockan tre bär det av till sminkkurs och sen blire middag@ nea med los girls och sen partej @ pjotr. toppentoppentoppen. now i go shower, yes?


I'll meet you there



planen var att räkna matte. gjorde ett armband istället. ska åka nu. fett värd pluggdag.


lamb



är skrivsugen. sugen på lek. sugen på mer promenad. sugen på rörelse.

knappa månaden kvar i skolan. overkligt, otroligt, underbart. känner på tom på flera sätt, upprymd och stressad samtidigt. alldeles för mycket att göra, alldeles för lite motivation och alldeles för höga krav. så omständigt. det är viktigt att man tar sig tid att koppla av, viktigt att kunna printa in i hjärnan att man visst kommer någonstans i livet om man har fyra vgn och resten mvg. viktigt att inte ha för hög press, då får man stresseksem i nacken som ser ut som pestbölder. måste lära mig det där.


i don't need no money



satt uppe till halv två i natt och gjorde smycken. ny hobby. sena timmar och svart kaffe.

har nu powerwalkat mig svettig genom halva bromma, träffat på grodyngel och heta lattepappor. nu gör jag mig tid för historia och matte och till kvällen taggar vi för grillning.


fashion against aids



jag ska ha långklänningen. punkt och slut.

har gråtit, gråtit över uppmålade fadersfigurer. gråtit över pålägg. gråtit över att true blood snart är slut. gråtit av stolthet. kvällen tillägnas gråt. och jag har sjukt ont i magen. sorg. men klänningen ska jag ha. lycka


stress


sorry jamie, that's all I got


I'll go get a towel

har avklarat svenskatalet. så underbart skönt. så njutningsfullt. så tillfredsställande att ha det gjort. underbart. åkte in till staden med hannisen efteråt och köpte skor. sen vidare till kronan med bästa vän julia och fikade/skrattade/ var jobbiga kunder som alltid. stackars servitören. sen knallade vi vidare till kajen, njöt av glass och cigg och sol och sen bar det av hem till bromma. har nu bakat chokladbollar och har lite ångest. ska nog ut på promenad snart. och kanske inte äta något imorgon. men nu är det LEDIGT iaf.puss



detta fält måste fyllas i

inte den gladaste dagen. inte den roligaste dagen. jag och sofie har iaf lärt oss att man aldrig ska skrika på johanna under ett prov. herre gud säger jag bara, har inte varit så rädd på länge. får se om jag vågar mig iväg till skolan imorgon.

Gladare tider blir det nu iaf, ska snart ut och powerwalka med mig själv och sen blir det förhandsvisning av Beck med BECKA (höhö) mysigt värre. lite smått förvirrad vad gällande skolan, vad ska göras? vad gör vi? vem är jag? livet är bra knepigt ibland alltså..


I'm dreaming about your boyfriend

Guten Abend!

har idag varit hos kära mormor och pluggat tyska/ snackat om kungafamiljen. sen bar det av med familjen till brorsans båt och sen hem och grilla korv. nu taggar vi Sverige -Norge!!


like a virgin you're madonna

powerwalk och 4020 steg senare. har skrivit klart talet, och nu äre matte och tyska som gäller. BLÄ. men ikväll blir grill med mina girlz och om jag får min vilja igenom lite Iron Man till det (robert downey jr mmmmme like) men nu blire alltså matte. drömde om mats förresten (mattelärare) han var på bio med louise i min klass (?) och hon blev sur och smällde igen en dörr. ja. hjärnan är intressant.


Police shut us down

MHM engelskanationella är avklarat. bara speaking kvar. Återstående på läsåret:

- Svenskatal
- Historiainlämning
- Tyska nationella
- Eng speaking
- Företagsekonomi- inlämning
- Svenskainlämning
- Matteprov

inte SÅ farligt. EHE. blir 1,75 saker per vecka. härligt!

nu ska jag skriva lite svenska, sen blir det städa rummet, duscha, ett glas vitt och lite ostar på det och sen kör vi bio med linn&linnea ikväll!


.


merci

skolis idag. är det bara jag eller börjar dagarna bli allt mer värdelösa!? jaja.. åkte in till stada med bäst efter skolan, fikade på balkong och tappade gafflar i folks huvuden. köpte sedan onödigt dyr glass och annat onyttigt och avslutade med en shoppingrunda på gina. inköpt en snygg (ful) jumpsuit och ett linne för 29 kronor. fett ovärt. nu tal tal tal ekonomi engelska fuck this shit



I'm so ready

ja. underbar dag i solen. underbar dag med långpromenad med hannisen. och sofie. sen hem ut med hundar laga mat städa (nej) plugga. inväntar nu med spänning desperate housewives och cougar town. borde kanske gå ut och röra lite på mig. imorgon är det onsdag meaning BARNVAKT och sen så klart på kvällen true blood med älsklingsbecca som alltid <3<3


we beg to differ

måndag. MÅNdag. månDAG. ordet skriker hopplöshet, trötthet, spetälska och impotens. bara tanken på det får en att överväga om det kanske inte vore lättare att helt enkelt hoppa från tranebergsbron. men icke. jag har nu genomlidigt denna dag. med understrykning på LIDIGT. sista lektionen är värst, vår lärare heter Fröken Stoneface Von Bitch. "varför vill hon leva" som en nära vän till mig idag påpekade så vackert. vi undrar alla. 

Men lite glad är jag nog för jag insåg helt plötsligt att jag nog är sjuk imorgon. låter mycket bra. *ber bön att lärare inte följer min blogg och inser brutalt skolkeri* men vad fan.

ja. bones. inspelad repris av 6:e hockeyfinalen DIF - HV (ja. ni får kalla mig smått tragisk) (såg inte hela. bara det där med wesslau i början. mmmm)

eh. a. men... ja. nej. det händer inget.


she will be loved

har ahft en härlig valborg. iron man med peter igår och sen myskväll hos beccis. idag - matte och svenskatal samt feb. huva huva



RSS 2.0